Ovi-korttisarja

Ovi-kortit, malli

Ovi-korttisarja on tekstitön kuvakorttikokoelma, joka houkuttelee käyttäjiään erityisellä ovi-symboliikalla. Ovi itsessään on meille jokaiselle hyvin arkinen asia, emmekä välttämättä kiinnitä sen läsnäoloon elämässämme erityistä huomiota. Ovi-korttisarjassa oven tuttuus ja monimuotoisuus synnyttävät työskentelyn ytimen. Sarja toimii parhaiten asiakastyössä, jossa on selkeä alku ja loppu tai jossa suunnataan kohti muutosta, koska juuri ovisymboliikka mahdollistaa kulkemisen oven läpi kohti uutta tai oven sulkemisen jätettäessä jotain taakse.

Ovi-korttisarjan kortit valmistetaan alusta loppuun Suomessa pienyritysten työnä. Ovi-kortit, Avoimet ovet ja Hahmo-ovet painetaan 210g kartongille ja Oma-ovet 300g kartongille. Ovi-korttisarjan tuotteet pakataan pahviseen säilytysrasiaan. Ovi-korttien materiaalissa pyritään ottamaan luontoarvot huomioon ja vähentämään turhan jätteen syntymistä. Ovi-korttien mukana on käyttöohjeet, joissa on paljon vinkkejä erilaisiin tapoihin käyttää Ovi-korttisarjaa. Kaikkien Ovi-korttisarjan korttien taakse on painettu postikorteissa käytössä oleva viivasto eli kortit toimivat hyvin myös tavallisina postikortteina.

Ovi-korttisarjan kortit on tehty kestäviksi sellaisenaan, mutta niitä on mahdollista tilata myös laminoituna. Oma-ovia emme toimita laminoituna, sillä ne on tarkoitettu työstettäväksi mitä erilaisimmin tavoin. Kaikkia Ovi-korttisarjan osia suojaa tekijänoikeudet ja niiden kopioiminen ilman lupaa on kiellettyä.

Ovi-kortit:

Ovi-korttisarjan perusta on Ovi-kortit. Se sisältää 60 ovikuvaa, jotka on kuvattu useassa eri maassa. Ovi-korttien kaikki ovet ovat suljettuja, mutta itse ovissa sekä niiden ympäristössä on paljon yksityiskohtia ja värejä suuntaamassa ajatuksia ja virittämässä luovuutta. Useissa ovissa on myös hyödynnetty heijastavia ikkunapintoja tunnelman luomiseen. Ovi-korttien sisällössä on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että mukaan on saatu mahdollisimman suuri määrä erilaisia ovia, runsas väriskaala, eri vuoden- ja vuorokaudenaikoja sekä kunnoltaan hyvin erilaisia ovia. Ovi-korttien kuvasisältö on aina vakio ja taustan numerointi on sama kaikissa korttipakoissa.

Avoimet ovet:

Avoimet ovet on täydennyskorttisarja Ovi-korttisarjaan. Se sisältää 20 kuvaa erilaisista avoimista ovista. Avoimet ovet -korteissa on oven avoimuuden lisäksi kiinnitetty huomiota siihen, että kuvat sisällöltään täydentävät Ovi-korttien kuvia. Mukaan onkin otettu mm. enemmän sisäovia. Avoimissa ovissa oven takaa paljastuva näkymä nousee Ovi-kortteja suurempaan merkitykseen, mutta myös näissä kuvissa ovien yksityiskohdissa ja ympäristöissä on paljon sisältöä. Avoimien ovien kuvasisältö on aina vakio ja taustan numerointi on sama kaikissa korttipakoissa. Kun asiakas ostaa Ovi-kortit yhdessä yhden tai useamman lisäosan kanssa, on hinta aina edullisempi, kuin erikseen ostettaessa.

Hahmo-ovet:

Hahmo-ovet on vuoden 2020 uutuus Ovi-korttisarjaan. Se sisältää 20 kuvaa erilaisista ovista, joiden läheisyydessä on ihminen, eläin tai muu hahmo.  Hahmo-ovissa on kiinnitetty erityistä huomiota kuvissa esiintyvien hahmojen erilaisuuteen keskenään ja kuvien sopivuuteen osaksi Ovi-korttisarjaa. Hahmo-ovissa kuvassa esiintyvä ihminen, eläin tai muu hahmo nousee merkitykselliseksi yhdessä oven ja sen takaa mahdollisesti näkyvän todellisuuden kanssa. Hahmo-ovien kuvasisältö on aina vakio ja taustan numerointi on sama kaikissa korttipakoissa. Kun asiakas ostaa Ovi-kortit yhdessä yhden tai useamman lisäosan kanssa, on hinta aina edullisempi, kuin erikseen ostettaessa.

Oma-ovet:

Oma-ovet poikkeaa ulkonäöltään täysin sarjan muista osista, vaikka sisällöltään nojaakin samaan teemaan. Oma-ovet sisältää 30 mustavalkoista ovikuvaa, joille löytyy pari Ovi-korteista. Oma-ovet laajentaa Ovi-korttisarjan käyttömahdollisuuksia tuomalla myyntiin persoonalliset kortit, joista voi haluamallaan menetelmällä työstää itselleen sopivan oven. Oma-ovien materiaali on hiukan paksumpaa ja karheampaa mahdollistaakseen erilaisten värien, maalien, liimojen ja muiden materiaalien käyttämisen ovien työstämiseen. Oma-ovissa vain mielikuvitus on rajana sille millaisen oven kukin itselleen valmistaa!

Siirry Ovi-putiikkiin ostoksille